2017.04
Bélik Timea Erre-ban!
Bélik Timea az Érdi Muay Thai Boksz SE amatőr és profi Világ-, és Európa bajnok versenyzője. A Legenda Sport Givova és Errea sportruházattal támogatja Timi felkészülését a versenyekre.
2017.03
Siketek SC női futsal SIKER!
A Legenda Sport örömmel támogatta a Siketek SC női futsal szakosztályát. 2017 februárjában a Sevillában megrendezett Futsal DCL-en (Deaf Champion League, azaz a Siketek Futsal Bajnokok Ligája) a kiemelkedő 5. helyet érték el. Gratulálunk!
2017.02
IV. Trollfoci Kispályás Labdarúgótorna
2017. február 17-18.
2016.08
Ismét EB ezüstérmet szerzett a magyar DiaEuro válogatott!
Ismét EB ezüstérmet szerzett a magyar DiaEuro válogatott! Gratulálunk és büszkék vagyunk rátok! „Büszke vagyok a csapatomra, mert hat mérkőzésből ötöt győzelemmel zártunk és mi vagyunk az egyetlen válogatott, amely az elmúlt négy évben minden döntőben ott volt” – mondta Hevesi Tamás, a magyar DiaEuro válogatott kapitánya.
2016.07
DiaEuro 2016 - Nemzetközi Diabétesz Futsal-bajnokság
A magyar válogatott LEGEA mezben fog pályára lépni. A csapatot a jelentkező cukorbeteg focistákból a szakmai vezetést ellátó Hevesi Tamás pro licenszes edző állítja minden évben össze. A bajnokság idén július 24–31. között kerül megrendezésre Szarajevóban. A Legenda Sport örömmel támogatja eme nemes sportot és itthonról szurkolunk Nekik!